Heerlijk, supersimpel en ideaal als "primi". Het recept komt uit de "Silver Spoon", de italiaanse kookbijbel.
40 gr. boter
4 eetl. olijfolie
400 gr. uien, in dunne ringen
275 gr. verse pasta
50 gr. parmesaanse kaas, vers geraspt
zout & peper
Verhit de boter en de olie in een pan, voeg de uien toe en bak op laag vuur, onder af en toe roeren zo'n 5 tot 10 minuten tot de uien zacht en doorzichtig zijn. Voeg vervolgens wat zout toe.
Kook in de tussentijd de tagliatelle in een ruime pan al dente. Laat uitlekken en doe de pasta vervolgens bij de uien.
Enkele slagen met de pepermolen eroverheen en meng alles door elkaar. Haal van het vuur en doe de parmesaanse kaas eroverheen.
40 gr. boter
4 eetl. olijfolie
400 gr. uien, in dunne ringen
275 gr. verse pasta
50 gr. parmesaanse kaas, vers geraspt
zout & peper
Verhit de boter en de olie in een pan, voeg de uien toe en bak op laag vuur, onder af en toe roeren zo'n 5 tot 10 minuten tot de uien zacht en doorzichtig zijn. Voeg vervolgens wat zout toe.
Kook in de tussentijd de tagliatelle in een ruime pan al dente. Laat uitlekken en doe de pasta vervolgens bij de uien.
Enkele slagen met de pepermolen eroverheen en meng alles door elkaar. Haal van het vuur en doe de parmesaanse kaas eroverheen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten